Aftrap Oktober Kindermaand in Grootegast

GROOTEGAST – In het teken van de Oktober Kindermaand zal loco-burgemeester Sjabbo Smedes een volksverhaal voorlezen aan de kinderen van groep 6 van de Jan Kuipersschool in Grootegast. De aftrap van dit jaarlijkse evenement in Noordelijke drie provincies vindt plaats op woensdag 14 september.

Oktobermaand Kindermaand

Tijdens de Oktobermaand Kindermaand kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar op een laagdrempelige manier kennis maken met kunst en cultuur. Verschillende instellingen in de drie noordelijke provincies openen in de weekenden in oktober hun deuren en organiseren gratis activiteiten voor basisschoolleerlingen.

Meer informatie

Tijdens de Burgemeestersactie wordt het programma bekend gemaakt. Meer informatie over Oktobermaand Kindermaand is te vinden op www.kindermaand.nl.

Foto: Google Streetview