Bezoek wisselexpositie in Noord-Nederlands Trein & Tram Museum

ZUIDBROEK – Komend weekend is de allerlaatste mogelijkheid om de wisselexpositie ‘Reizen per Spoor in de jaren ’50: Op vakantie naar Zwitserland’ in het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum te bezoeken. In deze expositie wordt een sfeerbeeld neergezet van het reizen per spoor in vervlogen tijden.

Ook de mini-expositie ‘Iconen & Symbolen’, die ter gelegenheid van Open Monumentendag werd samengesteld, is dit weekend voor het laatst te bekijken. Afgelopen weekend bezochten ca. 125 mensen deze mini-expositie.

Vanaf 1 oktober is de nieuwe expositie ‘Blik op het spoor’, een tastbare expositie over blikken treinen, te bezichtigen in het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum.
Komende zaterdag en zondag is het museum geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 17:00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak.

Foto: Google Streetview