Wethouders openen sportweek Westerwolde

WESTERWOLDE – Wethouders Lea van der Tuin van Bellingwedde en Giny Luth van Vlagtwedde geven zaterdag 17 september het startsein voor de sportweek Westerwolde.

Dit doen zij door het uitdelen van stappentellers aan de Nordic Walking groep, die om 10:45 uur van start gaat bij de parkeerplaats van buurthuis Rhederbrug. Tijdens de Sportweek Westerwolde, die duurt tot en met vrijdag 23 september, vinden verschillende sportclinics, toernooien en demonstraties plaats.

De beweegteams van Bellingwedde en Vlagtwedde pakken tijdens de Sportweek Westerwolde gezamenlijk uit om de inwoners van de beide gemeenten in beweging te krijgen. De sportweek gaat van start met Nordic Walking. Ook staan een voltigeles van ponyclub Blijham e.o., een clinic van Donar op scholen en bij het azc in Bellingwolde, aquajoggen bij Parc Emslandermeer en diverse activiteiten bij TC Sellingen op het programma. Jong en oud zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteiten. Raadpleeg de Facebookpagina ‘NL Sportweek gemeente Westerwolde i.o.’ voor het volledige programma.

De Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De sportweek laat zien hoe gezond en leuk sporten en bewegen is.