FC Groningen met ongewijzigde opstelling in Utrecht

GRONINGEN – FC Groningen begint vrijdag met een ongewijzigde basisopstelling tijdens de uitwedstrijd bij FC Utrecht. Trainer Ernest Faber kiest voor het middenveld opnieuw voor Tom Hiariej. De middenvelder nam vorige week tijdens de thuiswedstrijd tegen Sparta de plaats in van de geschorste Juninho Bacuna.

Bacuna keert terug van een schorsing en moet genoegen nemen met een plek op de bank, net als Simon Tibbling. FC Groningen gaat vrijdag in Utrecht op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. Ook tegenstander FC Utrecht heeft dit seizoen nog niet weten te winnen. De ploeg van trainer Erik ten Hag speelde al wel drie keer gelijk, zo ook vorige week op bezoek bij PEC Zwolle (1-1). FC Groningen komt een bekend gezicht tegen in Utrecht. Richairo Zivkovic wordt dit seizoen gehuurd door FC Utrecht van Ajax.

De wedstrijd in Stadion Galgenwaard begint vrijdag om 20:00 uur. FC Groningen zal worden ondersteund door een kleine 200 supporters.

Opstelling: Padt; Hateboer, Larsen, Memisevic, Davidson; Hiariej, Linssen, Jenssen; Idrissi, Hoesen, Mahi.