Mindfulnesswandeling in Metbroekbos Onstwedde

ONSTWEDDE – Op zaterdagmiddag 24 september vindt er vanuit Gasterij Natuurlijk Smeerling een mindfulnesswandeling plaats door het Metbroekbos.

Deelnemers komen tot rust en kunnen vanuit aandacht de natuur beschouwen. De beleving zal daardoor intens zijn. De wandeling is bedoeld voor volwassenen en start om 14:00 uur op de parkeerplaats tegenover Gasterij Natuurlijk Smeerling, Smeerling 15 in Onstwedde en eindigt om 16:00 uur. Kosten zijn 10 euro per persoon, inclusief koffie/thee en cake. Opgave via maroesjaveken@gmail.com of via telefoonnummer 06-57207806.

Mindfulness kan goed helpen om alles dieper en intenser te beleven en zo de kwaliteit van leven verbeteren. Tijdens de wandeling doen we eenvoudige bewustzijnsoefeningen. We raken snel uit ons hoofd en worden rustig. Vanuit die rust nemen we de natuur en onszelf heel anders waar en kunnen we ons ook weer verwonderen.

 

Foto: Google Streetview