Eerste editite Open Air Cinema Meerstad

MEERSTAD – Als de weersomstandigheden het toelaten vindt op vrijdag 23 september de eerste editie van de Open Air Cinema Meerstad plaats. Om 20.00 uur wordt in de open lucht van Meerstad de Nederlandstalige familiefilm De Boskampi’s vertoond. De film is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar, de toegang is gratis. Families en andere liefhebbers worden van harte uitgenodigd om naar Meerstad te komen om te genieten van de film en de buitenlucht. Er kunnen maximaal 1000 mensen op het terrein, dus wees op tijd want vol=vol. Het terrein gaat om 19.00 uur open.

De Boskampi’s (6+)

De Boskampi’s is een spannende en humoristische familiefilm, gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Marjon Hoffman. Rik Boskamp, zoon van een sullige boekhouder, wil maar één ding: niet meer gepest worden. Geïnspireerd door een maffiafilm verzint hij een list. Hij zorgt ervoor dat ze verhuizen en dat zijn vader in het nieuwe dorp wordt aangezien voor de levensgevaarlijke Paulo Boskampi. Het plan werkt! Rikkie Boskampi wordt niet meer gepest, iedereen is bang voor Paulo en behandelt hen met respect. Totdat er een pestkop uit het verleden opduikt. Hoe lang kan Rikkie zijn leugen nu nog vol houden?

Praktische informatie Open Air Cinema Meerstad

De film en de mogelijkheid om wat lekkers en wat drinken te kopen worden verzorgd. Bezoekers moeten zelf hun stoeltje of kleedje meenemen om op te zitten. De toegang tot de Open Air Cinema Meerstad is gratis. Op het terrein is ruimte voor maximaal 1000 bezoekers, vol = vol. Wees dus op tijd op het terrein om gegarandeerd te zijn van een plaatsje, het terrein is om 19.00 uur open! Bij regen kan de Open Air Cinema Meerstad niet doorgaan. Op de dag zelf kunnen bezoekers op de Facebook en website van Meerstad kijken of de weersomstandigheden goed genoeg zijn.

Alle overige informatie en spelregels van de Open Air Cinema Meerstad zijn te vinden op www.meerstad.eu/cinema.