Vrijdag 7 oktober; Mega Piraten Festijn in Marum

MARUM – Op vrijdag 7 oktober vindt het Mega Piraten Festijn weer plaats in Marum. Aan de Haasterweg zal de feesttent weer volstromen met uitbundige feestgangers. Er zijn weer grote namen vastgelegd voor het muziekevenement. Onder andere Jannes, Mooi Wark, Jan Smit, Frans Duits en de Gebroeders Ko komen naar Marum.

Het Nederlandse lied staat bij het Mega Piraten Festijn centraal. John de Bever, bekend van het lied “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht”, is één van vele hoogtepunten van de avond. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis. Het terrein gaat om 18:30 uur open. Het feest begint om 19:45 uur en duurt tot ongeveer 01:00 uur.

Kaarten kunnen worden besteld via https://www.megapiratenfestijn.nl/festivalagenda/mega-piraten-festijn-marum/.