Albatros geeft concert in kerk Beerta

BEERTA – Op zondag 25 september geeft het Groninger christelijk mannenkoor Albatros een concert in de Nederlands hervormde kerk aan de Kerklaan in Beerta.

Het Pekelder koor, al 43 jaar onder leiding van dirigent Anton Stulp, zal circa twintig nummers gaan zingen uit het omvangrijke en gevarieerde Albatrosrepertoire. Op het programma staan negrospirituals, Russische volksliederen, uitgevoerd in Russische kledij en een medley van bekende Groningstalige nummers van Ede Staal.

Albatros wordt begeleid door de pianisten Cas Straatman en Gert Immerzeel én de bekende Emmer accordeonist Jean Boheur. Een groot deel van het programma wordt uitgevoerd met solisten uit de eigen gelederen.

Het concert begint om 15:00 uur. Een half uur eerder gaan de kerkdeuren open voor het publiek. De entree bedraagt 12,50 euro. Donateurs kunnen het concert bijwonen tegen een gereduceerd tarief.