Voetbal International roept Idrissi uit tot speler van de week

GRONINGEN – Oussama Idrissi is bij Voetbal International uitgeroepen tot speler van de week. De 20-jarige buitenspeler had vrijdagavond met twee doelpunten en een assist een groot aandeel in de 1-5 overwinning van FC Groningen op bezoek bij FC Utrecht.

Idrissi gaf na de wedstrijd aan dat het zijn beste wedstrijd in dienst van FC Groningen was. Vooral de tweede goal was van grote schoonheid. Voetbal International gaf hem een 8.

Botteghin

Feyenoord-verdediger Eric Botteghin eindigde met een 7.5 op een gedeelde tweede plaats. De centrale verdediger, die een verleden heeft bij FC Groningen, werd zondag matchwinner bij de wedstrijd PSV – Feyenoord. De Braziliaan maakte zeven minuten voor het enige doelpunt in Eindhoven.

Voetbal Inside

Oussama Idrissi maakt ook nog kans om speler van de week te worden bij het televisieprogramma Voetbal Inside. In de uitzending van maandagavond krijgt Idrissi concurrentie van Feyenoord-spelers Brand Jones, Eric Botteghin, Karim El Ahmadi en SC Heerenveen-speler Sam Larsson. De uitzending begint om 20:30 uur op RTL 7. Stemmen kan via http://www.voetbalinside.nl/spelerweek.