Dansfeest in Winsum met DJ Ingrid Koetzier

WIMSUM – Ben je 30+, heb je zin op lekker los te gaan op de dansvloer en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Kom dan meeswingen op dit vrije, vrolijke en feestelijke dansfeest op de dansvloer van het Cultureel Centrum De Blauwe Schuit in Winsum.

DJ Ingrid Koetzier laat je kennismaken met niet alledaagse en bekende nummers en neemt je mee op een culturele reis van jazzy Afrikaans naar salsa en van tribal beats naar gouwe ouwe. Heerlijk ongegeneerd swingen voor alle dansliefhebbers, praatjesmakers, heupenzwaaiers, samenzijners en levengenieters! Een workout voor de geest en een lekker begin van het weekend!

”We zoeken steeds weer naar een mengeling van muziek die je je op je gemak laat voelen en naar nieuwe nog te ontdekken nummers. Er is avontuurlijke muziek waarbij je ‘uit je dak’ kunt gaan, maar introvertere genres die je ook uitnodigen om lekker op jezelf te zijn. De muziek is eigentijds en uit het verleden, herkenbaar en vernieuwend, afwisselend en dus voor elk wat wils. De bedoeling is om op een veilige, goede plek even te kletsen en lekker te bewegen op je eigen manier onder het genot van een hapje en een drankje”, aldus DJ en organisator Ingrid Koetzier.

Noteer in uw agenda ook vast de volgende data! 25 november 2016, 24 februari 2017 en 28 april 2017. Entree 8 euro (kaartverkoop aan de deur). Meer informatie? www.hetfestival.nu.

Foto: Google Streetview