Huis voor de Sport Groningen organiseert Walk-in voor Groningse sportverenigingen

GRONINGEN – Huis voor de Sport Groningen organiseert op woensdag 28 september een Walk-in voor sportverenigingen uit de gemeente Groningen.

Tijdens deze inloopmiddag en –avond, in het pand aan de Laan Corpus den Hoorn 100 in Groningen, kunnen bestuurders en andere actieve verenigingsleden kennis maken met de diensten en producten van Huis voor de Sport Groningen.

Presentaties en informatiestands

De Walk-in is in twee tijdsblokken gepland, waardoor verenigingen de mogelijkheid krijgen om langs te komen op het meest geschikte tijdstip. Naast presentaties zijn er ook informatiestands over o.a. Financieel Vitaal, Sporthopper, Scholingen, Arbeidsloket en Bslim. Ook zijn er stands van het KNVB Servicepunt en Sportstroom, één van de partners van Huis voor de Sport Groningen. De Walk-in start om 16:00 en eindigt om 21:00 uur, waarbij belangstellenden op elk moment van harte welkom zijn.

Meer informatie over de Walk-in kunt u vinden op www.hvdsg.nl. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar verenigingsondersteuning@hvdsg.nl.