Leekster Eagles houdt verloting voor Kids United

LEEK – Leekster Eagles speelt komende vrijdag 23 september haar eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Tegenstander is Texel Futsal. Omdat Leekster Eagles een speciale band heeft met de kinderen van Kids United is er besloten een hart onder de riem te steken. Afgelopen zaterdag is de club gedupeerd, door de brand op het sportpark.

Juist voor deze kinderen is sport met de juiste accommodatie en materialen van groot belang. Met één vlammenzee zijn ze veel van dit materiaal kwijt geraakt. Om voornoemde reden zal Leekster Eagles een grote verloting organiseren waarvan de gehele opbrengst ten bate van Kids United zal komen. Prijzen zijn o.a. een bon van de keurslager, een grote foto op aluminium, boodschappentas met inhoud en vele andere prijzen.

Daarnaast zal er ook een collectebus bij de entree staan waarin u een vrijwillige bijdrage kunt storten. Om 20:30 uur begint de wedstrijd Leekster Eagles – Texel 94 in Sportcentrum Leek.