Kunstmarkt Hoornse Wijken in buurtcentrum De Semmelstee

GRONINGEN – In buurtcentrum De Semmelstee aan de Semmelweisstraat 182 is er een zeer gevarieerd aanbod aan kunst te bewonderen en vanzelfsprekend ook te kopen. Verdeeld over een aantal zalen laten 24 kunstenaars hun werk zien, waaronder schilderijen, sieraden, glas, foto’s, keramiek, poëzie en collages.

De prijzen zijn gevarieerd en zeer betaalbaar. Voor kinderen is er ook dit jaar de gelegenheid om onder deskundige begeleiding zelf te schilderen of anderszins creatief aan de slag te gaan. Behalve beeldende kunst is er ook muzikale kunst. Er zullen twee koren optreden: het koor Hoorngeschal en het New Life Choir. Hoorngeschal is het wijkkoor uit het Hoornsemeer. Het New Life Choir is een koor van studenten uit Syrië, die elkaar hebben ontmoet in de Vluchtelingen Noodopvang aan de van Swietenlaan.

Kom dus allemaal naar de Semmelstee om te genieten van kunst en muziek, onder het extra genot van een hapje en een drankje. De entree is gratis.
Zie voor een overzicht van de deelnemende kunstenaars en de twee koren: www.kunstmarkthoornsewijken.nl.