Donar wint oefenwedstrijd op geslaagde Open Dag

GRONINGEN – Donar heeft zaterdag op de Open Dag de oefenwedstrijd tegen Aris Leeuwarden gewonnen. Daarnaast werd het een geslaagde dag voor de supporters van de Groninger basketbalclub.

Ondanks het mooie nazomerweer vonden de vele Donarfans de weg naar Martiniplaza. De fans konden onder andere kennis maken met de spelers. Rond 17:30 uur stond de spelerspresentatie op het programma.

De Open Dag werd afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Aris Leeuwarden. De Groningers waren duidelijk een maatje te groot en wonnen uiteindelijk met 56-25. Jason Dourisseau werd de grote man met 18 punten. Donar richt zijn pijlen nu op de Europese wedstrijden met Tartu Rock uit Estland. Komende dinsdag speelt Donar eerst thuis in Groningen. De wedstrijd in Martiniplaza beging om 19:30 uur. Twee dagen later volgt de return in Estland.