Leekster Eagles moet op zoek naar nieuwe trainer

LEEK – Al na twee speelronden moet Leekster Eagles op zoek naar een nieuwe trainer. Bert Barelds heeft maandagavond aangegeven bij het bestuur zijn contract te willen ontbinden.

Leekster Eagles is de competitie met twee nederlagen slecht begonnen. De oefenmeester achtte zichzelf niet de juiste persoon om de gerenoveerde Eagles-selectie aan de draai te krijgen. De houding en instelling van de spelers lagen daarvoor te ver weg van hetgeen de coach voor ogen stond. Hoewel het bestuur de gang van zaken betreurt stemt zij toch in met het verzoek van Barelds en gaan beide partijen in goede verstandhouding uit elkaar.

Het bestuur van Leekster Eagles gaat zich beraden over de opvolging van Barelds. De honneurs worden tijdelijk waargenomen door assistent-trainer Jan Brouwer en Eagles-jeugdcoach Gerke Hoogeveen.