FC Groningen met ongewijzigde opstelling op revanche in Arnhem

GRONINGEN – FC Groningen begint zaterdag tijdens de uitwedstrijd bij Vitesse opnieuw met een ongewijzigde basisopstelling. Trainer Ernest Faber kiest op het middenveld opnieuw voor Tom Hiariej. Hierdoor neemt Simon Tibbling opnieuw plaats op de bank.

Jesper Drost en Desevio Payne zijn nog altijd geblesseerd. Etienne Reijnen is een twijfelgeval. De centrale verdediger was door een enkelblessure afwezig op de vrijdagochtend training.

De wedstrijd in de Gelredome begint om 18:30 uur. FC Groningen gaat proberen revanche te nemen op de nederlaag van het afgelopen seizoen. In Arnhem was Vitesse destijds met 5-0 te sterk. De ploeg wordt door 250 supporters ondersteund in het uitvak.

Opstelling: Padt; Hateboer, Larsen, Memicevic, Davidson; Hiariej, Linssen, Jenssen; Idrissi, Hoesen, Mahi