Politie zoekt getuigen na straatroof in Groningen

GRONINGEN – Op de Dolomietstraat in Groningen heeft donderdagavond een straatroof plaatsgevonden. Een 11-jarige jongen werd rond 18:45 uur aangesproken door een man en werd daarbij bedreigd met een mes. De politie is op zoek naar getuigen.

De jongen werd benaderd door een man met een onverzorgd uiterlijk. De man greep de sporttas van de jongen en bedreigde hem met een mes. De jongen wist het mes te ontwijken en uiteindelijk lukte het hem ook zijn sporttas terug te grijpen. Hij ging er vervolgens rennend vandoor.

De man met het onverzorgde uiterlijk had een getinte huidskleur en een rimpelig gezicht. Hij droeg een lange jas, een vieze spijkerbroek en een zwart mutsje. Heeft u informatie over de identiteit van deze man? Neem dan contact op met Politie Noord-Nederland via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.