Slochteren eindigt met positieve begroting

SLOCHTEREN – Het college van de gemeente Slochteren heeft de laatste begroting als zelfstandige gemeente positief afgesloten. Een weliswaar bescheiden, positief resultaat in 2017. Het gemeentebestuur vindt het belangrijk om financieel gezond en in evenwicht te zijn in de overgang naar de nieuwe gemeente Midden-Groningen.

Door gemaakte keuzes in het licht van de herindeling bevat deze begroting niet of nauwelijks nieuw beleid. Het is vooral het jaar om samen met de herindelingspartners Hoogezand-Sappemeer en Menterwolde te zorgen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de herindeling vanaf 1 januari 2018.

De begroting 2017 wordt besproken in de commissie financiën op 11 oktober 2016 vanaf 20:00 uur. De gemeenteraad stelt de begroting vast in de vergadering van de gemeenteraad van 27 oktober 2016. Alle digitale stukken zijn te raadplegen via www.raadslochteren.nl.

Foto: Google Streetview