Installatie Ard van der Tuuk als burgemeester Grootegast

GROOTEGAST – Oud-gedeputeerde Ard van der Tuuk wordt woensdag 5 oktober in een buitengewone raadsvergadering be├źdigd en ge├»nstalleerd als waarnemend burgemeester van de gemeente Grootegast.

De raadsvergadering vangt aan om 20:00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. Belangstellenden zijn van harte welkom de vergadering bij te wonen. Na afloop van de vergadering is er in de hal van het gemeentehuis gelegenheid om informeel kennis te maken met de burgemeester en zijn echtgenote.

Waarnemend burgemeester

De Commissaris van de Koning heeft, met het oog op het overlijden van burgemeester Kor Dijkstra, besloten om Van der Tuuk te benoemen tot waarnemend burgemeester van de gemeente Grootegast. Deze benoeming geldt tot het moment waarop Grootegast opgaat in de nieuwe gemeente Westerkwartier.