Kom tot rust tijdens de Mindfulnesswandeling in Onstwedde

ONSTWEDDE – Gasterij Natuurlijk Smeerling gaat op zaterdag 22 oktober een Mindfulnesswandeling organiseren in het Metbroekbos. Deelnemers komen tot rust en kunnen vanuit aandacht de natuur beschouwen.

De wandeling is bedoeld voor volwassenen. De tocht start om 14:00 uur op de parkeerplaats tegenover Gasterij Natuurlijk Smeerling, Smeerling 15 te Onstwedde en eindigt om 16:00 uur. Kosten zijn 10 euro per persoon, inclusief koffie/thee en cake. Opgave via maroesjaveken@gmail.com of via telnr. 06-57207806.

Mindfulness kan goed helpen om alles dieper en intenser te beleven en zo de kwaliteit van leven verbeteren. Tijdens de wandeling doen we eenvoudige bewustzijnsoefeningen. We raken snel uit ons hoofd en worden rustig. Vanuit die rust nemen we de natuur en onszelf heel anders waar en kunnen we ons ook weer verwonderen!