Lodewijk Asscher komt naar Groningen

GRONINGEN – Vice-premier en minister van sociale zaken en werkgelegenheid Lodewijk Asscher komt donderdag 6 oktober naar het PvdA Pand aan de Haddingestraat in Groningen. Daar gaat hij met Stadjers in gesprek over werk.

Overdag (16 uur) neemt Asscher deel aan de conferentie van de Economics en Business-faculteit van de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij een lezing geeft over robotisering. Daarna gaat hij door naar een thema-avond over Werk en Inkomen in het PvdA Pand aan de Haddingestraat. Alle Stadjers zijn welkom om de minister vragen te stellen.

Aansluitend is er een debat met PvdA Tweede Kamerlid John Kerstens en Groninger PvdA-fractievoorzitter Carine Bloemhoff over goed werk en goede arbeidsomstandigheden. Deze avond vindt plaats in het kader van de Algemene Ledenvergadering van de PvdA Groningen.

Foto: Google Streetview