Studenten Alfa-college geven gratis sportlessen aan ouderen

GRONINGEN – Het Alfa-college in Groningen gaat sportlessen aanbieden voor ouderen vanaf 60 jaar. Studenten van de opleiding Sport en Bewegen gaan tijdens schoolwekend gratis sportlessen geven.

Er is een zeer gevarieerd aanbod met onder andere volleybal, tennis en badminton. In de lessen draait het om plezier maken, bewegen en sociaal contact. Ouderen kunnen hier hun grenzen verleggen en in een gezellige omgeving sporten. De sportactiviteiten worden gegeven door studenten van Sport en Bewegen onder het toeziend oog van een bewegingsagoog.

De gratis sportlessen worden elke maandag tussen 14:00 en 15:00 uur aangeboden op de locatie Alfa-college, Kardingerweg 48 in Groningen. Bent u 60 jaar of ouder dan kunt u zich opgeven bij Margriet Poiësz via 06-15968774 of margriet_poiesz@hotmail.com.