Noorderpoort trakteert op muziekspektakel

GRONINGEN – Het Noorderpoort organiseert op vrijdag 7 oktober een groot muziekspektakel op de Grote Markt in Groningen. Onder andere Douwe Bob, Mr. Polska en Het Noordpool Orkest komen vanaf 20:30 uur optreden.

Het muziekspektakel op de Grote Markt maakt onderdeel uit van het jubileum 20 Jaar Noorderpoort. Het ROC wil haar verjaardag niet ongemerkt voorbij laten gaan en viert het feest samen met studenten, medewerkers, partners en iedereen in de Stad en de regio.

Noorderpoort heeft het beleid dat iedereen moet kunnen studeren aan één van de vele opleidingen die het ROC rijk is. ‘We bestaan nu twintig jaar en dat betekent dat we ook een feestje kunnen geven voor iedereen, dat iedereen welkom is,’ aldus studente Iris van der Weide.

Foto: Noorderpoort.nl