Vrouwenmiddag bij inloophuis De Nardusbloem

MUSSELKANAAL – Inloophuis De Nardusbloem organiseert op woensdagmiddag 26 oktober een vrouwenmiddag. Dit staat in het kader van de oktober-borstkankermaand.

De ziekte kanker betekent vaak voor patiënten veel medische behandelingen. Afspraken en stress over kansen en verloop. Naast en na al die ‘verplichte’ behandelingen zijn er tegenwoordig veel zaken die het leven juist in deze tijden een stukje prettiger kunnen maken. Luxe? Verwennerij? Nee, een bijdrage aan de kwaliteit van leven van vele vrouwen.

De middag wordt een ‘proeverij’ van allerlei bijkomende mogelijkheden, zoals massage bij kanker, kleuradvies, fysiotherapie, voetverzorging, schoonheidsbehandelingen, haarwerken, een modeshow van lingerie, een inspirerend boek en kennismaken met het inloophuis, die speciaal voor deze middag een high tea verzorgt. Bij uitstek een fijne middag om samen te doen met vriendinnen, dochters, moeders, tantes en collega’s. Een middag ook voor iedere vrouw die zich betrokken voelt, om ideeën op te doen. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Nadere info en aanmelding op www.nardus.nl.