Groninger Museum ontvangt vijf miljoenste bezoeker

GRONINGEN – Het Groninger Museum ontving dinsdag de vijf miljoenste bezoeker sinds de opening in 1994 op het Museumeiland. De 62-jarige Zwanette Tutert uit Holten werd de gelukkige.

Samen met haar man deed ze een dagje Groningen, waarbij het Groninger Museum natuurlijk niet mocht ontbreken. Met het bezoek won Zwanette Tutert een reis naar Parijs, aangeboden door SRC Reizen. Daarnaast ontving ze uit handen van Andreas Blühm, algemeen directeur van het Groninger Museaum, een grote bos bloemen.

SRC Reizen heeft naar aanleiding van de komende tentoonstelling over Auguste Rodin een unieke vierdaagse reis naar Parijs samengesteld. De hoogtepunten van de reis zijn een bezoek aan Musée Rodin Parijs, Musée Rodin Meudon en Museum Middelheim Antwerpen. Meer informatie over deze reis is te vinden op SRC Reizen.

De tentoonstelling Rodin – Genius at Work is vanaf zaterdag 19 november te zien in het Groninger Museum. De online ticketverkoop is inmiddels gestart.