Jan Smit bezoekt Pearle Groningen

GRONINGEN – Altijd al op de foto gewild met Jan Smit? De zanger bezoekt zaterdag 15 oktober de Pearle aan de Oosterstraat in Groningen. Jan Smit zit 20 jaar in het vak en viert dit met Pearle. Jan bezoekt met een speciale ‘Elfstedentour’ 11 steden in Nederland, waaronder Groningen.

Op de foto met Jan

Met de Elfstedentour komt Jan Smit op 15 oktober naar zijn fans in Groningen toe. Vanaf 15.30 uur krijgen alle fans uit Groningen en omstreken de kans om met hem op de foto te gaan. Speciaal voor de gelegenheid heeft Pearle een levensgrote etalageposter van Jan ontwikkeld waar je mee op de foto kan. Zo wordt je zelf onderdeel van een echte Pearle reclame met Jan Smit. Een professionele fotograaf maakt een mooie foto van jou en Jan samen.

De Jan Smit Week

In de week voor en na het bezoek van Jan viert Pearle Groningen de ‘Jan Smit Week’. Tijdens deze week (van 6 oktober t/m 15 oktober) is de etalageposter bevestigd op de winkelruit en kunnen fans met Jan op de foto. Iedereen die een foto van zichzelf samen met Jan in de winkel laat zien of deelt via Facebook, Twitter of Instagram met #JanBijPearle, ontvangt 20% korting op een aankoop.

Foto: Google Streetview