Leekster Eagles verder met interim-duo

LEEK – Leekster Eagles gaat het seizoen afmaken met het interim-duo Jan Brouwer en Gerke Hoogeveen. Na het onverwachte vertrek van hoofdtrainer Bert Barelds moest het bestuur van Leekster Eagles op zoek naar een nieuwe trainer.

Brouwer en Hoogeveen zijn bekende gezichten bij de Leekster Eagles. Beide heren kunnen het binnen het zaalvoetbal al jaren uitstekend met elkaar vinden, en behaalden in het verleden met diverse jeugdteams van de Eagles gezamenlijk al enkele kampioenschappen. Brouwer was de laatste jaren als assistent-trainer betrokken bij het vlaggenschip. Gerke Hoogeveen was als hoofd jeudopleiding actief bij de Eagles en beschikt tevens over de vereiste coachdiploma’s.

Onder leiding van de opgestapte Barelds begon Leekster Eagles met twee nederlagen aan het seizoen. Inmiddels heeft de Leekster Eagles de eerste drie punten van het seizoen binnen. Onder leiding van het interim-duo werd in Emmeloord met 1-3 gewonnen van Futsal Emmeloord/Mar Seafood. Komende vrijdag komt De Ruif op bezoek in Leek.