Nieuw prijs voor inwoners gemeente Winsum

WINSUM – Inwoners uit de gemeente Winsum die een bijzondere prestatie hebben geleverd op het gebied van kunst, cultuur of sport maken kans op de ‘Winsum Spiritprijs’. Burgemeester Michels reikt de nieuwe prijs uit.

Een speciale jury gaat beoordelen wie de leukste, grappigste, inspirerendste, mooiste, knapste, ontroerendste, sportiefste of prachtigste prestatie heeft geleverd. Naast burgemeester Michels (portefeuillehouder kunst en cultuur) en twee medewerkers van de gemeente Winsum maken ook twee inwoners deel uit van de jury. De winnaar krijgt 500 euro. De prijsuitreiking is op woensdag 14 december om 19:30 uur in De Hoogte in Winsum.

Genomineerden kunnen bijvoorbeeld muzikanten, kunstenaars, toneel-, muziekverenigingen, schrijvers, theater- of filmmakers, sportlieden of verenigingen zijn.

Nominaties kunnen tot 16 november worden gemeld via gemeente@winsum.nl. Ook mensen die willen jureren, kunnen zich hier melden.

Foto: Google Streetview