Avondje ‘Voetbal Inside’ bij SC Loppersum

LOPPERSUM – De sponsorcommissie van SC Loppersum kijkt zeer tevreden terug op een avondje ‘Voetbal Inside’ in Hotel Spoorzicht & Spa in Loppersum. Ruim 240 bezoekers kregen een leuke avond voorgeschoteld, met als gastsprekers Hans Nijland, Johan Derksen, Henk de Haan en Dick Heuvelman.

Allereerst kon de commissie haar hoofd- en stersponsoren verleiden met een heerlijke maaltijd in buffetvorm. Fantastisch verzorgd door Hotel Spoorzicht & Spa in de sfeervolle ambiance van de eetzaal van de Spa. In een ontspannen sfeer konden de ondernemers elkaar ontmoeten en in alle rust met elkaar in gesprek gaan. Daar waar een sponsoravond voor is bedoeld.

Nadien ging de hele groep naar de zaal alwaar met samen met alle andere bezoekers de avond kon vervolgen. Ruim 240 bezoekers hebben genoten van de fantastische sfeer, prachtige ambiance, welbespraakte gasten en een geweldige band. Want dat zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke avond. Dick Heuvelman als spreekstalmeester verlokte de heren Nijland en Derksen tot gedurfde uitspraken en Henk de Haan zorgde voor de vrolijke noot.

dsc01533

Tussendoor vulden The Outtakes de pauzes muzikaal op met muziek uit de 60-er jaren, hetgeen Derksen als muziekliefhebber uiteraard zeer kon bekoren. Hij complimenteerde de band dan ook met hun uitvoering. De zaal was aangekleed met persoonsfoto’s, gemaakt door Elrex Fotografie uit Loppersum, van de spelers en staf van het 1e elftal en ook de zojuist uitgekomen presentatiegids kon worden ingekeken. Kortom alle ingrediënten zijn volledig benut.