Basisschool Sappemeer neemt maatregelen vanwege horrorclown

SAPPEMEER – Nederland is in de ban van de horrorclown. Ook in de provincie Groningen laten de geschminkte grappenmakers van zich horen. OBS ’t Heidemeer in Sappemeer heeft maatregelen getroffen nadat een horrorclown gesignaleerd werd in Sappemeer.

Een onbekend persoon zou donderdag in en rond het Margrietpark, vlakbij de openbare school, volwassenen en kinderen de stuipen op het lijf jagen. De school heeft donderdagavond melding gedaan bij de politie.

Via een interne app heeft de school aan de Arie Bosscherstraat de ouders ingelicht. In het bericht staan een aantal voorzorgsmaatregelen. Zo worden de leerlingen bij het schoolplein opgevangen en bij het uitgaan van de school weer naar de ouders begeleid. Daarnaast krijgen de leerlingen van alle groepen op een passende manier uitleg over de horrorclown.

Foto: Google Streetview