FC Groningen ongewijzigd in Derby van het Noorden

GRONINGEN – FC Groningen hervat komende zaterdag de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Trainer Ernest Faber gaat net als de afgelopen wedstrijden dezelfde elf spelers het veld in sturen.

Jason Davidson viel twee weken geleden tijdens uitwedstrijd bij Vitesse uit met een blessure, maar de linksback is op tijd hersteld. Op Albert Rusnak na zijn alle internationals fit terug komen van het interlandweekend. De Slowaakse middenvelder moest de training vrijdagochtend na een uur staken en is een twijfelgeval voor de wedstrijdselectie. Jesper Drost en Desevio Payne zijn nog altijd door een blessure afwezig.

4-4-2

FC Groningen gaat waarschijnlijk aantreden met een gewijzigde formatie. Danny Hoesen en Mimoun Mahi gaan het aanvalsduo vormen. Bryan Linssen speelt hangend op links.

De Derby van het Noorden in het Noordlease Stadion begint om 20:45 uur.