Gevangenisstraf voor Stadjer na maken foto’s op damestoilet UMCG

GRONINGEN – Een 33-jarige Groninger heeft een dag gevangenisstraf opgelegd gekregen nadat hij foto’s maakte van een vrouw op het damestoilet in het UMCG. Daarnaast krijgt de Stadjer een werkstraf van 40 uur.

De man was schoonmaker in het Groninger ziekenhuis en plaatste vorig jaar zijn telefoon in de wc. Toen hij werd betrapt is de man vervolgens ontslagen. Het was niet de eerste keer dat de man foto’s maakte in het toilet. In 2012 gebeurde dit ook al op de Hanzehogeschool in Groningen. Dat koste hem destijds zijn studie.

Ondanks dat de man erg gemotiveerd is om zich te laten behandelen moest de rechter hem een minimale gevangenisstraf opleggen. Wanneer de Stadjer nog een keer in de fout gaat moet de man langer achter de tralies.