Groningers gaan op de foto met Jan Smit

GRONINGEN – Vele Groningers kwamen zaterdag naar de Pearle aan de Oosterstraat in Groningen om op de foto te gaan met Jan Smit.

Fans konden met Jan op de foto in een speciaal ontwikkelde abri. Zo waren ze samen met Jan even het ‘nieuwe gezicht’ van Pearle. De Volendamse zanger was daar voor zijn jubileum. Jan ging na het fotomoment door naar MartiniPlaza waar hij die avond een optreden gaf in het kader van zijn Elfstedentour. Voor dit optreden konden klanten van de winkel tickets winnen.
groningen-2
Jan Smit viert dit jaar zijn 20-jarige jubileum groots met een Elfsteden concerttour. Hij doet de komende maanden heel Nederland aan. Zelf zegt Jan: “2016 wordt een knaljaar. Ik zit 20 jaar in het vak dus we gaan dit groots vieren. De Elfstedentour wordt er weer eentje als vanouds.”