Extra Fifty-Fit lessen in november

VEENDAM – Zwembad Tropiqua start in november met extra Fifty-Fit lessen voor senioren op maandag en woensdag. Tijdens deze lessen worden het uithoudingsvermogen en diverse spiergroepen getraind. De variatie in oefenvormen en organisatie zorgen voor afwisselende lessen, waarbij lekker bewegen samen gaat met veel plezier.

De lessen worden heel november op maandag- en woensdagochtend van 9:00 tot 9:30 uur gegeven in zwembad Tropiqua. De eerste les is op woensdag 2 november 2016. Bij voldoende belangstelling worden de lessen structureel. Na elke les kunt u gebruik maken van de overige faciliteiten van het zwembad.

Meedoen?

Wilt u meedoen aan deze lessen? Kom dan in november naar het zwembad en meld u bij de kassa. Een introductieles is gratis, daarna kost een les 4,90 euro per persoon.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Stefan Smidt: stefan.smidt@dekompanjie.nl of t. 0598- 652300.