Informatiemarkt bij vijf MBO-scholen

PROVINCIE – De vijf MBO-scholen in het Noorden, Alfa-college, Drenthe college, Noorderpoort, ROC Menso Alting en Terra MBO organiseren op donderdag 3 november een informatiemarkt.

De informatiemarkt is bedoeld voor vierdejaars vmbo-leerlingen en hun ouders, maar ook derdejaars leerlingen en/of leerlingen van havo/vwo zijn van harte welkom. Tijdens de informatiemarkt kunnen bezoekers informatie krijgen over de mogelijke vervolgopleidingen. Op de verschillende locaties zijn docenten en studenten aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Hallo MBO

De afgelopen weken hebben de mbo-scholen alle vierdejaars vmbo-leerlingen in de provincie Groningen en de kop van Drenthe bezocht in het kader van de campagne Hallo MBO. De startcampagne heeft tot doel om leerlingen duidelijk te maken dat ze dit jaar echt voor een belangrijke keuze staan.

Locatie

De informatiemarkt vindt plaats op verschillende locaties van de deelnemende mbo-scholen:

Alfa-college: 18:00 – 20:30 uur, Admiraal de Ruyterlaan 2 in Groningen
Drenthe College: 16:00 – 18:00 uur, Anne de Vriesstraat 70 in Assen
Noorderpoort: 19:00 – 21:00 uur, Hora Siccamasingel 177 in Groningen
ROC Menso Alting: 16:00 – 18:00 uur, Vondelpad 4 in Groningen
Terra MBO: 16:00 – 20:00 uur, Hereweg 99 in Groningen