Laatste weekend gratis toegang Noord-Nederlands Trein & Tram Museum

ZUIDBROEK – Kinderen kunnen komend weekend, 29 en 30 oktober, voor de laatste keer genieten van de actie Oktober-Kindermaand. Onder begeleiding van een betalende volwassene kunnen kinderen komend weekend gratis naar het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum en tal van andere musea.

Speciaal voor deze actie is er op zondagmiddag een extra rijmiddag waarbij de modeltreinen van de Modelrailgroep Veendam hun rondjes zullen rijden op de grote modelbaan in het station Zuidbroek.

Afgelopen weekend maakten 31 kinderen gebruik van dit unieke aanbod. Daarnaast passeerden 66 volwassenen de kassa van het museumstation.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak.