Jason Davidson mist bekerwedstrijd in Utrecht

GRONINGEN- Ernest Faber kan woensdag geen beroep doen op Jason Davidson. De Australische linksback moet de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht aan zich voorbij laten gaan door een enkelblessure. In Utrecht is Yoell van Nieff zijn vervanger.

Samir Memicevic keert na een schorsing terug in de basis. Dat gaat ten koste van Etiënne Reijnen. De overige 9 spelers die zondag aan de aftrap stonden tegen AZ, zijn ook in Utrecht weer basisspeler.

Eerder dit seizoen won FC Groningen in de competitie met 1-5 bij FC Utrecht. Oussama Idrissi was destijds de uitblinker met twee doelpunten en een assist. De buitenspeler moet net als afgelopen zondag genoegen nemen met een plek op de bank.

Het afgelopen seizoen werd FC Groningen uitgeschakeld bij FC Utrecht. Na een spectaculaire wedstrijd wonnen de Utrechters na verlenging met 5-3. De bekerwedstrijd in De Galgenwaard begint om 20:00 uur.