CBS De Regenboog sterkste op Arjen Robbentoernooi

BEDUM – Woensdagmiddag 12 oktober vond het Arjen Robbentoernooi weer plaats op het Robbenveld in Bedum. Zowel de jongens als de meiden van CBS De Regenboog bleken dit jaar het sterkst.

De organisatie was weer in handen van de gemeente Bedum, Huis voor de Sport Groningen, jongerenwerk Bedum, SV Bedum en de Johan Cruyff Foundation. Het weer zat gelukkig mee. Na een regenachtige ochtend bleef het ’s middags droog. Dit jaar deden er 16 jongens- en meidenteams uit groepen 7 en 8 van ‘t Groenland, R.A. GBS De Horizon, CBS De Regenboog, de Sint Walfridusschool en de Togtemaarschool streden om een plek in één van de regiofinales, die in april 2017 worden gehouden. CBS De Regenboog werd de grote winnaar.

Hans Robben, vader van Arjen Robben, deelde de prijzen uit. De organisatie, deelnemers, begeleiding en toeschouwers kunnen terugkijken op een geslaagde middag.