Sport- en spelinstuif voor senioren in Veendam

VEENDAM – De gemeente Veendam organiseert op woensdag 2 november een sport- en spelinstuif voor senioren vanaf 55 jaar. De sportmiddag duurt van 13:30 tot 15:00 uur en vindt plaats in de Sorghvliethal aan de Jan Salwaplein in Veendam.

Activiteiten

Om de spieren op te warmen start de middag met een gezamenlijke warming-up. Na de warming-up kan men kiezen uit verschillende activiteiten. Er wordt steeds gerouleerd zodat iedereen een sportpartner of -groepje heeft. Voor zowel de actieve als minder actieve 55-plusser is er iets te doen.

Meedoen?

Bent u nieuwsgierig en heeft u zin in een gezellige en sportieve middag? Aanmelden kan tot en met 1 november 2016 bij Petra van den Bosch via een e-mail naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of door te bellen naar 06-11394301.

Deelname kost 1,00 euro per persoon. Dit kunt u bij binnenkomst contant voldoen. Het dragen van sportieve kleding wordt aanbevolen en het dragen van sportief en schoon schoeisel is verplicht.