FC Groningen uitgeschakeld in bekertoernooi

UTRECHT – FC Groningen is woensdagavond uitgeschakeld in de tweede ronde van het KNVB-beker toernooi. Op bezoek bij FC Utrecht verloor de ploeg van trainer Ernest Faber in de blessuretijd. Nacer Barazite scoorde in de allerlaatste seconde van de wedstrijd het enige doelpunt van de wedstrijd.

FC Utrecht was in Stadion Galgenwaard heer en meester tijdens de eerste helft. Ruben Jenssen wist tot twee keer toe een achterstand te voorkomen, terwijl Sebastien Haller de paal raakte. Aan de andere kant kregen de Groningers een grote kans op de voorsprong, maar Hans Hateboer kopte uit een corner op de lat.

Ook in de tweede helft kreeg FC Utrecht de betere kansen, maar op miraculeuze wijze bleef FC Groningen in de wedstrijd. Invaller Mimoun Mahi had de 0-1 op zijn voet, maar zijn lob trof geen doel. Beide ploegen maakten zich gereed voor de verlening, net als vorig jaar, maar FC Utrecht-middenvelder Nacer Barazite kopte in blessuretijd de winnende treffer in de touwen.