Nieuwe locatie voor mijnTafel Groningen

GRONINGEN – Er is een nieuwe locatie gevonden voor mijnTafel. De winkel met het verassende winkelconcept verhuist van de Oosterstraat naar de Herestraat in Groningen. Op zaterdag 29 oktober om 13:00 uur heropent mijnTafel Groningen haar deuren aan de nieuwe locatie aan de Herestraat 93.

Het winkelconcept bestaat uit tweedehands, nieuwe en zelfgemaakte spullen. Een zakcentje bijverdienen, het huis opruimen, bijdragen aan een beter milieu of een eigen winkeltje runnen. Dat zijn verschillende redenen waarom mensen een Tafel huren bij mijnTafel Groningen. De nieuwe locatie is een stuk kleiner dan de oude locatie aan de Oosterstraat, ondanks een kleiner pand, verwacht mijnTafel op deze locatie ook weer veel bezoekers te ontvangen en de beste verkoopplek voor je spullen voort te zetten.

Het nieuwe pand betekent meteen een verdere make-over naar het vernieuwde winkelconcept van mijnTafel. “We zijn al overgestapt naar een nieuw kassa- en klantsysteem, nu gaan we verder met de aanpassingen door te verhuizen naar een kleiner pand.” Aldus bedrijfsleidster Carolien Hofkamp. In dit nieuwe pand zal er naast de standaardtafels meer diversiteit geboden worden in huurmogelijkheden. Ook zullen er (extra) services aangeboden worden. Gemak is dan ook een van de belangrijkste pijlers.