Presentatie SeniorWeb Leek met als onderwerp “E-Book”

LEEK – Mevrouw Bolt, bibliothecaris van Leek, geeft op vrijdagochtend 4 november een presentatie over de mogelijkheden van het lezen van boeken met behulp van moderne apparatuur.

Steeds meer tijdschriften, kranten en boeken kunnen gelezen worden op een digitaal leesapparaat, een E-Reader, dit apparaat werkt als papier en inkt op een digitale manier. Computers, tablets, en smartphones kunnen als E-reader dienen met behulp van programma’s (app’s).

De presentatie wordt gehouden van 9:30 uur tot 11:30 uur in de grote zaal van de Schutse, Oldenoert 32, in Leek. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Na afloop van de presentatie is er van 13:30 uur tot 16:00 uur een “inloopmiddag” in het leslokaal. Docenten zijn dan aanwezig om te helpen bij specifieke vragen.