Gemeente Pekela start met Facebook, Instagram en Whatsapp

PEKELA – De gemeente Pekela komt op dinsdag 1 november met de lancering van Facebook, Instagram en Whatsapp.

De officiële lancering vindt plaats in het gemeentehuis van Pekela en wordt verricht door burgemeester Jaap Kluin en wethouders Hennie Hemmes en Jaap van Mannekes.

Facebook

Steeds meer gemeenten zijn actief op Facebook. Facebook is een vorm van social media waar veel inwoners van de gemeente Pekela actief gebruik van maken. De gemeente Pekela vindt interactie en communiceren met inwoners belangrijk. Volg de Facebookpagina en volg het nieuws van de gemeente Pekela. De Facebookpagina van de gemeente is te vinden als Gemeente Pekela.

WhatsApp

WhatsApp is een berichtendienst waarmee door veel inwoners wordt gechat. Door WhatsApp te lanceren in de gemeente Pekela kan een inwoner snel, makkelijk en kosteloos een vraag stellen via het WhatsApp nummer: 06-13340275. Op deze manier wordt ingespeeld op de behoefte om digitaal in contact te komen met de gemeente. Het streven is om WhatsApp berichten binnen 1 uur te beantwoorden tijdens kantoortijden.

Instagram

Instagram is een vorm van social media waar foto’s op geplaatst worden. De gemeente Pekela zet Instagram in om meer foto’s van activiteiten in de gemeente te delen. Ook plaatsen we sfeerbeelden om te laten zien hoe mooi Pekela is. De gemeente is op Instagram te vinden onder de gebruikersnaam: gemeentepekela.