Kaartverkoop Uut de Hoogte van start

GRONINGEN – De kaartverkoop van Uut de Hoogte is op 1 november van start gegaan. Verspreid over heel 2017 staan zes splinternieuwe afleveringen van de populaire theaterfeuilleton op de planken in het Der Aa-theater. Op 26 januari gaat aflevering 7 – de eerste in de nieuwe reeks voorstellingen – in première. 

Nieuwe afleveringen

“Je hoeft de eerste zes afleveringen, die vorig jaar te zien waren, niet te hebben gezien om dit jaar naar Uut de Hoogte te gaan” vertelt regieassistent Renate Dokter. “Vorig jaar zijn ook mensen bij aflevering drie ‘ingestapt’ om vervolgens met groot plezier de overgebleven afleveringen te volgen.” Mensen die verzekerd willen zijn van een plekje bij elke voorstelling, kunnen tegen een leuke korting kaartjes voor alle zes de afleveringen in één keer aanschaffen.

Audities

Ondertussen heeft de organisatie nog genoeg te doen voor de zevende aflevering (de eerste in de reeks nieuwe afleveringen) eind januari in première gaat. Schrijvers Jan Veldman en Frank den Hollander schrijven er op los, en bovendien worden binnenkort audities gehouden om spelers te vinden voor de nieuwe personages die uit de pennen van de schrijvers rollen. Opgeven voor de audities kan nog tot 5 november.

Aanmelden voor de audities kan tot 5 november via de website www.uutdehoogte.nl. De audities vinden op 12 november plaats in de stad Groningen. Ga voor kaartjes naar www.uutdehoogte.nl/kaartverkoop.