College Winsum brengt bezoek aan tweetal bedrijven in Baflo

WINSUM/BAFLO – De burgemeester en wethouders van Winsum hebben dinsdag een bezoek gebracht aaneen tweetal bedrijven uit Baflo. Het Winsumer College ging langs bij Goedkope koffiebekers.nl en Dick Norg Smederij en Tuintechniek.

Goedkope Koffiebekers.nl maakt en bedrukt koffiebekers voor klanten in het hele land. Het college werd ontvangen door de heren Lubben en Staal. Dit bedrijf is nog maar sinds kort gevestigd in Baflo, maar groeit nu al onstuimig.

goedkopebekers-nl

Dick Norg Smederij en Tuintechniek bewerkt, vormt en restaureert metalen werken als hekken en dergelijke. Daarnaast verkoopt en onderhoud het bedrijf tuin- en parkmachines. De heer en mevrouw Norg ontvingen het college en vertelden, dat ook dit bedrijf opdrachten uit het hele land heeft.