Winsum aanwezig op Promotiedagen MartiniPlaza

WINSUM – Op 8 en 9 november staan ondernemers en de gemeente Winsum op de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord Nederland.

Binnen het Ondernemersplatform Winsum werken zij al enkele jaren nauw samen om het ondernemersklimaat in de gemeente te stimuleren. Een van de activiteiten die daaruit voortvloeit, is de gezamenlijke deelname aan de Noordelijke Promotiedagen in Groningen.

Naast de Ondernemersvereniging Winsum e.o. en de gemeente Winsum nemen tien bedrijven deel aan deze Promotiedagen, op het plein Ondernemend Winsum. Deelnemers zijn Geertsema Slaapcomfort, Top installatiegroep, Timmerfabriek de Boer, De Print, Lavant, Recreatiecentrum Marenland, Van Dijk Watersport, De Gouden Karper, Sporthuis Winsum en Accountantskantoor Douma & Trox.

De Noordelijke Promotiedagen in de MartiniPlaza zijn geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur.