Noorderpoort Automotive & Logistiek blij met vuilniswagen

GRONINGEN – Het Noorderpoort Automotive & Logistiek heeft uit handen van Suez een vuilniscontainerwagen gekregen. Dennis van Klinken, rayonmanager Groningen en Noord-Drenthe van Suez overhandigde de sleutel aan Hans Leenes, directeur van de Noorderpoortlocatie. De vuilniswagen kan gebruikt worden in het onderwijs voor studenten vrachtwagentechniek.

Noorderpoort Automotive & Logistiek is blij met het gebaar van Suez omdat de praktijk op deze manier letterlijk de school ingehaald wordt. ‘Studenten kunnen nu aan een realistische vrachtwagen sleutelen,’ aldus Hans Leenes, directeur van de Noorderpoortlocatie aan de Bornholmstraat in Groningen. De school heeft al meerdere wagens uit het bedrijfsleven mogen ontvangen. Met de komst van de vuilniscontainervrachtwagen wordt het wagenpark van de school verder uitgebreid.

Suez investeert in de samenwerking en kennisuitwisseling met instellingen zoals Noorderpoort. Dennis: ‘we hebben Noorderpoort een truck geschonken om studenten beter voor te bereiden op de toekomstige praktijk door ze op school al kennis te laten maken met moderne materialen en technieken die in de automotive sector worden gebruikt.’