FC Groningen met gewijzigd elftal naar NEC

GRONINGEN – FC Groningen gaat zaterdag met een sterk gewijzigd elftal op bezoek bij NEC. Trainer Ernest Faber kiest zeer waarschijnlijk voor Yoëll van Nieff, Mimoun Mahi, Juninho Bacuna en Etienne Reijnen.

Dit gaat ten koste van Jason Davidson, Bryan Linssen, Tom Hiariej en Samir Memicevic. De Bosnische verdediger is geblesseerd en kan ook niet op de bank plaatsnemen.

Na de nederlaag tegen Willem II staat FC Groningen nog altijd in de onderste regione van de Eredivisie. De tegenstander uit Nijmegen verzamelde 2 punten meer. Voor trainer Ernest Faber wordt het een pikant duel. De Brabander stond vorig seizoen nog aan het roer bij de Nijmegenaren en maakte vlak voor het einde van de competitie bekend te vertrekken naar Groningen. De supporters van NEC ‘trakteerde’ de trainer daags na de presentatie bij FC Groningen met verhuisdozen op het trainingsveld.

De wedstrijd in het Goffertstadion begint om 19:45 uur.

Opstelling: Padt, Hateboer, Reijnen, Larsen, Van Nieff, Bacuna, Tibbling, Jenssen, Rusnak, Van Weert, Mahi.