Jos Kraan nieuwe directeur van cultuurcentrum VanBeresteyn

VEENDAM – Jos Kraan is met ingang van 1 janauri 2017 de nieuwe directeur van cultuurcentrum VanBeresteyn. Hiermee wordt hij de opvolger van Simon Scholtens, die zijn actieve loopbaan heeft beëindigd.

Wethouder Jaap Velema is blij. “Met de komst van Jos denken wij dat de positie die vanBeresteyn heeft opgebouwd wordt geborgd. Jos is iemand die de partners binnen en buiten vanBeresteyn kan verbinden. Het doel is het cultuurcentrum verder te ontwikkelen tot het culturele hart en onze gezamenlijke huiskamer in Veendam en de regio.”

Jos Kraan over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om de nieuwe directeur te worden van het cultuurcentrum vanBeresteyn. Ik ben een Veendammer in hart en nieren en ik voel mij erg betrokken bij het maatschappelijke en sociale leven in Veendam. Ik zie volop nieuwe kansen voor het cultuurcentrum. Ik wil graag een bruisend vanBeresteyn voor iedereen in Veendam. Samen met de groep enthousiaste medewerkers die er nu werken en andere partners gaat dat vast lukken.“

Foto: Google Streetview