Pekela bedankt vrijwilligers in MFC De Binding

PEKELA – De gemeente Pekela organiseert in samenwerking met Stichting de Badde op vrijdag 16 december het vrijwilligers bedankbuffet in MFC De Binding. Vrijwilligers van Pekela van 18 jaar en ouder worden deze avond in het zonnetje gezet voor al hun goede werk in en voor de gemeente Pekela.

Pekelder Vrijwilligersprijs

Net als afgelopen jaren vindt tijdens het bedankbuffet de uitreiking van de Pekelder Vrijwilligersprijs plaats. Er worden dit jaar twee prijzen uitgereikt door de gemeente Pekela. Eén prijs voor de vrijwilliger van het jaar, en één prijs voor de vrijwilligersorganisatie van het jaar. U kunt tot en met donderdag 1 december 2016 een organisatie en/of vrijwilliger nomineren voor de vrijwilligersprijs. De winnaars worden gekozen door een jury bestaande uit wethouder Hennie Hemmes, de winnaar van vorig jaar Eilko Kuilman (namens Samenloop voor Hoop) en Tinie Hoek van de Badde.

Iemand opgeven

U kunt uw favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie opgeven voor de Pekelder Vrijwilligersprijs van 2016. Schrijf de naam van de vrijwilliger en/of de vrijwilligersorganisatie op een briefje, samen met uw motivatie. Vergeet daarbij niet om het adres en telefoonnummer van de vrijwilligers(organisatie) en van uzelf te vermelden. U kunt het briefje inleveren bij De Binding en De Kiepe of mailen naar pekeldervrijwilligersprijs@gmail.com.